Jarig in de zomervakantie

Hét straattheaterfestival van Rotterdam

Ben jij jarig in de zomervakantie? Dikke kans dat iedereen weg is, terwijl jij graag een feestje wil vieren. Daar heeft Straattheater Festival Rotterdam (SFR) een oplossing voor: het SFR Fuifpakket! Vier je verjaardag als ze allemaal weer thuis zijn, in de vrolijke setting van Rotterdams leukste straattheaterfestival.

JOUW VERJAARDAGSFEESTJE OP SFR

Straattheater Festival Rotterdam viert in 2019 een eigen feestje met alweer de 12-de editie. Dus dachten we dat het leuk was aandacht te besteden aan al die feestvarkens die noodgedwongen hun zomerse verjaardag in kleine kring moeten vieren. Met het SFR Fuifpakket ben je verzekerd van een mooi plekje midden tussen de theateracts en kan je kiezen voor bijvoorbeeld het Cava of het koffie-arrangement. Of een verjaardagstaart om het helemaal áf te maken. De feestelijke arrangementen zijn voor minimaal 8 personen. Je kan de tafel voor maximaal 3 uur reserveren (14.00 – 17.00 uur & 17.00 -20.00 uur). Er is een beperkt aantal feesttafels.

JARIG IN DE ZOMER? DOE HET NOG EVEN DUNNETJES OVER MET HET SFR FUIFPAKKET!

Kinderfeestje (volwassen mogen ook): € 6,50 per persoon

– Slagroomtaart

– Ranja

– Filterkoffie / thee

Cava-fiesta: € 8,00 per persoon

– 2 flessen Cava

– Kaasstengels en nootjes

Real Treats (van Bitter & Real): € 11,00 per persoon

– Espresso & milky coffees / biologische thee

– Home Made Sweet Real Treats

Je kunt je vóór 15 augustus aanmelden via info@peu.nu.

Het Straattheater Festival Rotterdam 2019 vindt plaats op 24 augustus. Het programma is binnenkort beschikbaar om te weten te komen welke bijzondere straattheater voorstellingen je er kan beleven. Locatie: op en rond het Deliplein in Rotterdam. De toegang tot het festival is voor iedereen, dus ook voor jou en je gasten, gratis.

Foto: ©Pacific Enterprises Unlimited