We stoppen!

Beste relatie, 

In deze veranderende tijden verandert ook ons tij. Straattheater Festival Rotterdam, Summerschool Moving Statue 2021 en de andere projecten van Pacific Enterprises Unlimited gaan stoppen. Na 20 jaar fantastische culturele projecten te hebben georganiseerd is het voor Sjaak en Femke van stichting Pacific Enterprises Unlimited tijd voor nieuwe energie en nieuwe uitdagingen. 

We hebben samen met vele artiesten, theatergroepen, culturele instellingen, theaters, medewerkers, subsidiënten en donateurs 14 edities straattheater op het Deliplein in Katendrecht gerealiseerd. We kijken daar met veel plezier op terug en zijn heel trots dat we straattheater voor een heel breed publiek toegankelijk hebben gemaakt.  

We hebben een grote inventaris opgebouwd die we de komende twee maanden te koop zullen aanbieden. Kijk op de website welke materiaal we allemaal hebben die hergebruikt kunnen worden.
Of kom kijken op de verkoopdag 17 februari van 10.00 – 14.00 uur. Graag even melden van te voren dat je komt in verband met de Coronamaatregelen via info@peu.nu.
Adres: Gustoweg 45b 3029 AR Rotterdam

  

We staan open voor overname van Straattheater Festival Rotterdam en het project Moving Statue. Bij interesse neem even contact op met één van ons. 

Ontzettend bedankt voor de steun en de fijne samenwerking.  

Tot ziens! 

Femke en Sjaak