2018 was zeer geslaagd!

Ook dit jaar een geslaagd festival

De elfde editie van het Straattheater Festival Rotterdam liet een grote variëteit aan voorstellingen zien. Van hoogwaardig straattheater tot acrobatisch danstheater en allerlei varianten ertussenin. De bonte mix van straattheater zorgde voor verrassing en verwondering bij het publiek dat zich niet liet afschrikken door regenbuien, die zaterdag af en toe, tussen de zonneschijn door, over de stad trokken.
“Heel bemoedigend om te zien dat toeschouwers toch naar het festival kwamen”, zegt programmeur Sjaak Overveld. “En dat de artiesten er helemaal voor zijn gegaan om er een mooi festival van te maken”. Overveld kijkt tevreden terug en ervaart de afgelopen editie toch als een succes, al was er door de korte regenbuien met 3.000 bezoeken minder publiek op de been dan voorgaande zonnigere jaren. De sfeer was goed en de voorstellingen waren van hoge kwaliteit.
Wil je graag nog meer foto’s bekijken? Neem dan een kijkje op onze Facebookpagina.

Publieksonderzoek

Tijdens het festival hebben velen van jullie ons al erg op weg geholpen door het invullen van de enquête over het festival. Heb je tijdens het festival geen kans gehad deze in te vullen? Dan kan dat HIER. Het duurt maar 2 minuten. Bedankt!

Bedankt!

We hebben heel erg genoten van alle aanwezigen, de prachtige optredens, het enthousiasme en alle betrokkenheid die iedereen heeft laten zien. Op naar volgende editie! We gaan er volgend jaar uiteraard weer samen een spectaculaire belevenis van maken.. We zien jullie graag op 24 augustus 2019!