Bijzonder pop-up performance

Straattheater Festival Rotterdam dat op 22 augustus plaats zou vinden, ging dit jaar vanwege COVID19 helaas niet door. Om toch het straattheatergevoel te behouden, om in verbinding te blijven met de achterban, bezoekers en partners én om zichtbaar te blijven (online), hebben we de bezoekers op een aantal plekken in Rotterdam verrast met een bijzondere pop-up performance.
Kijk hier naar de registratie van FestivalTV van Open Rotterdam.

Webbing Dress

In regen, wind en zon op verschillende locaties op de Kaap, genoten de bezoekers van terrassen en voorbijgangers van een verrassend en bijzonder optreden van Boost: Webbing Dress, dat gaat over positieve energie en over verbinding. De act verbeeldt de schoonheid van afstand in circus, dans en muziek. De act werd uitgevoerd door een muzikant, een contorsionist (slangenmens) en een cameravrouw. De cameravrouw was onderdeel van de scene en heeft het optreden live gestreamd. Er was ook een vierde speler, een muzikant die vanuit thuis participeerde en alleen in de streaming te zien was. De gelukkige prijswinnares Renske Krijger, winnares van de actie, kreeg een privé optreden in haar tuin.

Foto’s van de pop-up act

We zijn erg blij dat we toch een aantal mensen hebben kunnen verwonderen met straattheater. We konden deze dag niet zonder iets van ons te laten zien en horen, voorbij laten gaan.
Kijk hier voor de foto’s van de verrassende pop-up act.

Word vriend – steun ons

Wil jij blijven genieten van verrassende acts, fantasievolle theater-, dans- en circusvoorstellingen, steun dan ons festival en de artiesten met een vrijwillige donatie. We stellen alle hulp zeer op prijs. Nu de inkomsten van het met pet de pet rond gaan na de voorstellingen, de sponsoring én een deel van de subsidie wegvalt, moeten we de kosten zien te dekken met wat er overblijft. En dat is niet genoeg. We hopen dan ook van harte dat jullie een bedrag doneren. Dat kan al vanaf 2,50! Het geld zal volledig gebruikt worden om voorstellingen te kunnen programmeren op het bijzondere podium: de straat. Via het formulier op de website kun je gemakkelijk een donatie doen. Klik hier!

Volgend jaar

Volgend jaar gaat Straattheater Festival Rotterdam wel door, daar gaan we voor, en dan pakken we flink uit. Het straattheaterfestival gebruikt vanzelfsprekend de straat als podium maar voor de toekomst willen we de programmering op unieke speellocaties langs en op het water uitbreiden.
Het festival is op de bijzondere datum 21-08-21, dus het kan niet anders dan dat het een bijzonder straattheaterfestival met
fantastische acts gaat worden.