De eerste artiesten zijn bekend

Straattheater, muziek, hapjes, cocktails, & tropische palmstrandjes

De zomer moet nog beginnen, maar zitten met onze gedachten al lang en breed in augustus voor de nieuwe editie van het Straattheater Festival Rotterdam. Hier de eerste namen:

Compagnie Mobile: ‘Despoot’

compagnie mobile1
“Er loopt een machine door de straten. Een robot die beweegt als een magisch en elegant dier. Het beest is, als een gevaarlijke gorilla, losgeslagen. En zijn begeleider lijkt geknecht…”

Pikzpalace: ‘Boucherie Bacul’

boucherie-bacul
“Boucherie Bacul is een ouderwetse slagerskraam, maar zonder vlees, al zou je dat op het eerste gezicht niet zeggen. Deze vreemde beenhouwerij is het twijfelachtige levenswerk van de familie Bacul, gelukkig krijgen ze af en toe hulp van hun dubieuze Russische stagiar…”

Witte Raaf Muziektheater: ‘Niet omkijken’

Niet-omkijken-jeugdtheater-floris-Heuer
“Alle mensen, dieren en bomen raken in vervoering als ze Orpheus’ muziek horen. Het liefst zingt hij voor zijn vriendinnetje Eurydice. Dan wordt ze door een giftige slag gebeten en sterft in zijn armen. Orpheus is ontroostbaar, hij kan niet leven zonder zijn geliefde. In de onderwereld gaat hij naar haar op zoek..”

Huize Linda: ‘Natalie’

Natalie
“Natalie is een wandelwagen voor volwassenen. Ze zal onaangekondigd opduiken in het straatbeeld. Natalie prikkelt de fantasie, niet alleen door haar verschijning, voorbijgangers worden uitgenodigd voor een ritje…”

En dit is nog maar het begin! Hou ons in de gaten voor nieuwe meldingen over het programma. Wij hebben er alvast erg veel zin in. Tot snel.

Als het programma compleet is, wordt het gepubliceerd op de programmapagina met de volledige voorstellinginformatie.