Écht straattheater.

 

Ieder jaar brengt het Straattheater Festival Rotterdam jong en oud bij elkaar om gezamenlijk te genieten van een heerlijke dag. Deze gehele dag draait om gezelligheid, goed gezelschap maar voornamelijk straattheater! SFR zorgt ieder jaar voor hoogwaardige en nooit-te-vergeten optredens van veel verschillende artiesten in verschillende genres; danstheater, muziektheater, acrobatisch circustheater, poppentheater, stand-up opera, theater, mobiele performance, comedy theater en participerend straattheater.

Een dag vol spektakel

Straattheater, de vermoedelijk oudste vorm van theater, is een theatervorm die kenmerkend in de openbare ruimte wordt uitgevoerd. Zo zie je ze eigenlijk iedere dag wel ergens het land. Van zangers, muzikanten of dansers (ook wel buskers genoemd) tot acrobatische optredens. Het Straattheater Festival Rotterdam is een dag die volledig om dit soort getalenteerde artiesten draait. Enkel de meest bijzondere  acts worden getoond, om zo het publiek mee te nemen naar een andere wereld. Het is een Rotterdams spektakel dat ieder jaar boven verwachtingen voldoet. Het festival biedt spektakel, verbazing en verwondering.

 Tot snel!

Ook in 2018 zal iedereen weer bij elkaar worden gebracht. Dit keer op de laatste zaterdag van augustus. We hopen samen met iedereen weer een prachtige dag neer te zetten en zien jullie graag op 25 augustus op het Deliplein, Rijnhavenplein en/of Wilhelminahoofd in Rotterdam. Houd onze Facebookpagina in de gaten voor meer informatie en updates!