Nieuwsbrief december 2018

SCHRIJF JE IN!

Wil jij graag op de hoogte gehouden worden van alle informatie over het Straattheater Festival Rotterdam? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!

Off stage is Pacific Enterprises Unlimited de afgelopen maanden druk bezig geweest met het voorwerk voor de nieuwe editie van hét straattheaterfestival van Rotterdam dat 24 augustus 2019 weer plaats vindt op en om het Deliplein in Rotterdam. Nieuwe ideeën uitwerken, voorstellingen en groepen scouten en vooral het schrijven van de subsidie aanvraag. We hebben niet stil gezeten. In deze nieuwsbrief kunnen we al een paar onderdelen met jullie delen.

Evenementenstad

Rotterdam is een evenementenstad, met bijzondere festivals. Hét straattheaterfestival van Rotterdam krijgt wederom een plek in de nieuwe festivalkalender 2019 van Rotterdam Festivals.

“Wij constateren veel nieuw initiatief voor samenwerkingen met maatschappelijke organisaties en aandacht voor de inclusieve stad. Bestaande en nieuwe festival-organisatoren hebben een positieve trend gezet voor het aankomende festivaljaar!”, aldus Rotterdam Festivals.

Programmering

Het programma is zoals ieder jaar zorgvuldig samengesteld en bestaat uit een bonte mix van straattheater- disciplines, van acrobatisch danstheater tot hoogwaardig straattheater en vormen ertussenin. Tijdens onze zoektocht naar bijzondere acts en voorstellingen voor het festival hebben we Aramelo ontdekt, een internationaal circus duo gespecialiseerd in trampolineacts en acrobatiek. En we kunnen nu al bekendmaken dat zij op het festival hun unieke combinatie van trampolinetrucs met hand-to-hand, vloer-en partneracrobatiek gaan presenteren. Vrolijke choreografieën met voeten, lijf en leden, ook tussen de trampoline. Duo Aramelo wil hedendaags circus bij een groter publiek onder de aandacht brengen. Hun acts veroorzaken vaak gelach, verbazing en veel goede vibes op straattheaterfestivals. Zijn er jullie er bij om te zien hoe ze dat gaan doen in Rotterdam?

We zien je snel!

Kom naar hét straattheaterfestival van Rotterdam en laat je verrassen door de bijzondere programmering. Het festival draait volledig om getalenteerde straattheater artiesten. Enkel de meest bijzondere acts worden getoond, om zo het publiek mee te nemen naar een andere wereld. Het Rotterdamse festival, dat ieder jaar de verwachtingen overtreft, biedt spektakel voor jong en oud en creëert een sfeer van verwondering. We gaan samen met elkaar weer een prachtige dag beleven dus we zien jullie graag op 24 augustus op het Deliplein, het Rijnhavenplein of op het Wilhelminahoofd in Rotterdam. Hou onze Facebookpagina, Instagam en de website in de gaten voor meer informatie en updates!