Winactie

Omdat het Straattheater Festival Rotterdam op en om het Deliplein dit jaar helaas niet door kan gaan, brengen we een verrassende pop-up straattheater act op 22 augustus naar jouw huis! Het enige wat je hoeft te doen, is aangeven waarom jouw huis het podium moet zijn. Vul het formulier in en maak kans! Op 11 augustus maken we de gelukkige winnaar bekend! Doe jij mee?

Algemene Voorwaarden Winactie
De Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op deze winactie. Door deelname gaat de deelnemer akkoord met de onderstaande Algemene Voorwaarden.

1 - Deelnemers tot 16 jaar verklaren toestemming van (een) ouder(s) te hebben verkregen voor deelname aan de winactie.
2 - De winactie loopt van 23 juli t/m 10 augustus.
3 - Straattheater Festival Rotterdam geeft 1 pop-up act weg. De act moet in Rotterdam op 22 augustus plaatsvinden op een door het Straattheater Festival aangegeven tijdstip (tussen 12:00 en 18:00 uur). De act duurt in totaal 10 minuten.
4 - De winnaar wordt op 11 augustus bekend gemaakt.
5 - De act wordt uitgevoerd op het adres dat aangegeven is in dit formulier.
6 - De persoonsgegevens worden alleen gebruikt om contact op te nemen met de prijswinnaar. De gegevens zullen niet bewaard en/of gebruikt worden.
7 - Straattheater Festival Rotterdam is op geen enkele wijze aansprakelijk voor eventuele schade die voortvloeit uit de deelname aan de prijsvraag noch voor eventuele technische storingen, gebreken of vertragingen met betrekking tot de deelname aan de prijsvraag of de aanwijzing van de winnaar.
8 - Straattheater Festival Rotterdam is gerechtigd te allen tijde naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving deze Algemene voorwaarden winactie gedurende de looptijd van de winactie te wijzigen of aan te passen, zonder dat Straattheater Festival Rotterdam daardoor op enigerlei wijze tot vergoeding van schade is gehouden jegens de deelnemer.
9 - Voor eventuele vragen, klachten of opmerkingen over de winactie kun je gebruik maken van het contactformulier of contact opnemen via onze social media kanalen.