Word vriend van het festival!

Steun ons
Het zijn zware tijden voor iedereen in de cultuursector. Ook voor Straattheater Festival Rotterdam en de artiesten. Wil jij blijven genieten van verrassende acts, fantasievolle theater-, dans- en circusvoorstellingen, steun ons dan met een vrijwillige donatie. Het geld wordt gebruikt om voorstellingen te kunnen blijven programmeren op het bijzondere podium: de straat! 

Via het onderstaande formulier kun je gemakkelijk een donatie doen en voegen wij jou toe aan onze vriendenlijst!

Direct een bijdrage overmaken
Maak je het liever direct naar ons over? Dan kan dat naar IBANnr: NL96INGB0009390414 t.n.v. Stg Pacific Enterprises Unlimited. Vergeet niet naam, e-mailadres en SFR te vermelden.

ANBI status en meer informatie.
Stichting Pacific Enterprises Unlimited, de organisatie van het festival heeft de ANBI status. Dit brengt fiscale voordelen met zich mee voor donateurs; giften zijn voor 125% aftrekbaar van de belasting. Kijk voor meer informatie op www.anbi.nl. Wil je meer informatie? Stuur ons gerust een berichtje via info@peu.nu, we vertellen je graag persoonlijk over de sponsormogelijkheden.

Doneren
Het minimum donatiebedrag is €2,50. Het bedrag is in het bedragenveld zelf aan te passen. Alle beetjes helpen! Al betekent een groter bedrag uiteraard wel grotere steun voor het festival!